Produkter

Edgecam er et markedsledende dataassistert produksjonssystem (CAM) for programmering av deler som skal maskineres i CNC maskiner. Med enestående brukervennlighet og sofistikert verktøybane-generering, er Edgecam det eneste CAM systemet du trenger for Fresing, Dreiing, Mill-Turn maskinering og Wire (Tråderosjon).

Edgecam utnytter din bedrifts kunnskap og erfaring til å drive CAM prosessen med automatiske verktøy som passer til ulike applikasjoner - slik at du kan opprettholde konkurranseevnen.

Edgecam tilbyr følgende programmer:

EDGECAM Mill Turn Image

EDGECAM Mill Turn

Bruk av bakdokke, brille, to spindler, to verktøyrevolvere sammen med C-akse, CY-akse og B-akse er vanlige funksjoner på dagens flerbruks-maskiner. I dette kollisjonsutsatte arbeidsområdet gir Edgecam`s dreie og frese kombinasjoner en sikker simulering av maskineringen.

EDGECAM Production Milling Image

EDGECAM Production Milling

EDGECAM fresing gir funksjonalitet for å generere effektive verktøybaner fra trådnett og solid geometri til en rekke maskin konfigurasjoner, alt fra 2,5 akse til komplekse 3 til 5 akse fresemaskiner.

EDGECAM Turning Image

EDGECAM Turning

EDGECAM dreiing gir funksjonalitet for to-akse dreiebenk, flere verktøy-revolver konfigurasjoner, to-spindel dreiesentre og frese/dreie maskiner. Frese/dreie maskin, C-, Y- og B-akse fresing og boring skjer innenfor det samme miljøet, noe som gir en fullt integrert og assosiativ programmerings løsning.

EDGECAM 4&5 Axis

EDGECAM 4 & 5 Axis

EDGECAM integrerer sømløst 4 og 5 akse samtidig bearbeiding innenfor sitt frese og frese/dreie miljø for å tillate et spekter av flerakse maskinerings-strategier som kan anvendes på de mest kompliserte verktøy eller komponenter.

 

EDGECAM 3D Milling

EDGECAM 3D Milling

EDGECAM har et omfattende tilbud av avanserte 3D-sykluser som er ideelt tilpasset for hurtig generering av optimale verktøybaner for maskinering av alle flater og solider.

EDGECAM Part Modeler

EDGECAM Part Modeler

EDGECAM Part Modeler er et kostnadseffektivt 3D-modelleringsverktøy, spesielt utviklet for rask og enkel konstruksjon og/eller endring av solide modeller innen produksjonsforberedelse.

EDGECAM Strategy Manager

EDGECAM Strategy Manager

EDGECAM strategi (utvikler) omfatter det beste fra prinsippene om regler, kunnskap og funksjons basert maskinering, og benytter disse til å produsere en rask, pålitelig og svært automatisert løsning for solid maskinering.

EDGECAM Waveform

EDGECAM Waveform

Bølgeform bearbeiding er en høyhastighets bearbeidingsteknikk som opprettholder en konstant skjæreverktøy-belastning ved å sikre at verktøyets inngrep i materialet er konstant. Verktøyet beveges i en glatt bane for å unngå brå retnings-endringer, noe som gjør at maskinens verktøy-hastighet kan beholdes.

Edgecam Solid Machinist

EDGECAM Solid Machinist

 

EDGECAM Solid Machinist er moduler i Edgecam som gir anledning til å jobbe direkte mot de forskjellige CAD-formatene, sømløst med full integrasjon, slik at revisjonskontroll blir ivaretatt.

EDGECAM Wire

EDGECAM Wire EDM

EDGECAM Wire EDM er et effektivt trådgnist-tillegg til en verdensklasse fresing, dreiing, og frese/dreie CAM programvareløsning, som gir økt produktivitet og økt fleksibilitet gjennom en totalleverandør av løsninger.

EDGECAM Adveon

EDGECAM Adveon

Adveon er utviklet av Sandvik og bygger på ISO 13399. Denne ISO-standarden standardiserer alle data som omhandler verktøy og gir brukeren tilgang til 3D-Sammenstilling av verktøy direkte inn i Edgecam.