PDF iconUniMek satser på CAM

Mens mange mener at maskinoperatørene skal utføre programmeringen selv satser UniMek AS på å ha ekspertise innen CAM. Resultatet skal være høyere produktivitet og muligheten for å utføre særdeles avansert maskinering.

Maskinregisteret besøker UniMek AS sammen med Arne Husveg, fra Jærtek. Han vil vise hvordan en offensiv maskineringsbedrift på Jæren jobber for økt tilgjengelighet.
- Her har vi en fremtidsrettet bedrift sier Husveg og overlater ordet til bedriftens leder, Kjell Kyllingstad.

“Du bør ikke maskinere luft!”

Endre Refsnes,
CAM/CNC-leder
UniMek AS

ATTRAKTIV BEDRIFT
Han mener han som CAM-spesialist alltid vil sette seg inn i den nyeste tilgjengelige CAM-programvaren, noe en vanlig maskinoperatør ikke får muligheten til i hverdagen. De forholder seg ofte kun til dialogstyringen. - Vi simulerer alltid og bruker 3D-verktøyene utstrakt. Med mitt spesielle fokus på CAM vil vi ofte jobbe tett på konstruktørene hos våre kunder, og dette gjør at vi sammen kan få til optimale løsninger, noe som kundene vet å verdsette. Resultatet er at vi kan bearbeide mer komplekse deler på kortere tid og med mindre verktøybruk. Summen av alt dette gjør oss til en mer attraktiv leverandør, mener Refsnes.

 

Mer informasjon om artikkelen i sin helhet

Kilde: Maskinregisteret

Web: www.maskinregisteret.no

 

 

Forrige  |  Neste