Edgecam 2015 R2 – Et skritt fremover for både Fresing, Dreiing og Trådgnisting

Siste versjon av Edgecam inneholder en rekke forbedringer og ny funksjonalitet for CAD og CAM, både innen Fresing, Dreiing og Trådgnisting.
 
Noen av høydepunktene er en helt ny multi-spindel programmeringsmetode og ny 5-Akse strategi for port-maskinering, samt ny funksjonalitet for å kjøre høyest effektivt innen borresykluser.
 
Edgecam 2015 R2 inneholder rundt 50 nye for forbedrede funksjonaliteter. Med den nye Lathe Set-up kommandoen, har en nå mulighet for å starte maskinering i Sub-spindel og overføre frem og tilbake til hoved-spindel. Grensesnittet og programmeringemetoden har blitt re-designet, hvilket gjør bruken av selv disse høyest avanserte kommandoene til en lek.
 
I alle fresesykluser er det lagt til ny automatisk kollisjonskontroll mellom verktøy og emne / fiksturer. Denne vil trekke verktøy opp til sikkerhetsklaring om sidebevegelse mot emne eller fikstur oppstår.
 
I Advanced 5-Axis Cycle har en nå fått en helt ny maskinerings-strategi for port-maskinering med båre grov og fin-fresing.
 
Den nye hull-syklus kommandoen i Edgecam 2015 R2 gir en drastisk forbedret maskinerings-tid på grunn av at syklusen nå detekterer om verktøy er i kutt gjennom 3D-modellen. Der det ikke er det, økes mating til HighFeed-mode.
 
Edgecam nye interne 3D-modelleringsprogramvare, Edgecam Workflow Solids, har fått en rekke nye forbedringer som øker både mulighetene og ikke minst effektiviteten ved modellering.
 
Edgecams markedsledende trådgnistmodul har også fått en rekke flere avanserte funksjoner, både for 2 og 4-akse maskinering. De nyeste maskin-styringene er på plass og ny håntering av innvendige og utvendige hjørner er på plass.  
Ny automatisk multi-tagg funksjon setter igjen material, slik at tyngre og mer komplekse deler lar seg programmere på en enklere måte.
 
Edgecam har i siste versjon utvidet funskjonalitet innen probing og støtter nå, i tillegg til Renishaw-prober, M & H prober. Creo Parametric har også fått si egen CAD-link. Maskinsimulering og simulering av korrekte gjenger er også nyheter som er implementert i Edgecam 2015 R1.

 

Forrige  |  Neste