Edgecam 2014 R2 - Nyheter

Det finnes en rekke nye spennende funksjonaliteter i Edgecam 2014 R2, inkludert 2D til 3D for Part Modeler, integrasjon med Sandvik Adveon verktøybibliotek, og etablering av dynamisk koordinatsystem med en rekke forbedringer rundt nullpunktshåndtering. I tillegg er nå jobbrapporter tilgjengelige for bærbare enheter, og alt dette er uten kostnad for kunder som har serviceavtale.
 

Oversikt over nye og forbedrede funksjonaliteter i Edgecam 2014 R2: 

Edgecam Workflow Solids (EWS): Tilbyr en rask og forenklet tilnærming til å lage enkle CAM-klare 3D-modeller, og gir deg standard modelleringsfunksjoner som ekstrudering, revolvering, og tilpassning, støttet av parametrisk skissering. En funksjonell veiviser gir mulighet for rask etablering av konkrete hull-varianter. En interaktiv historieoversikt gjør at brukerne kan fornye og redigere den opprinnelige designen ved raskt å velge prosessen som skal redigeres, og re - implementere endringene.

Dynamisk CPL: Den nye programvaren inneholder en ny dynamisk måte å lage CPL på. Ved å dra CPL markør fra nederst venstre på skjermen til et snitt, en kant eller hjørne, orienterer og snapper det nye nullpunktet seg automatisk til ønsket posisjon. CPL kan også gjøres assosiativt med 3D-Modell, slik at de flyttes / roteres med modellen. "Features" kan også assosieres ned nytt nullpunkt, enkelt ved å merke nullpunkt(er) og velge Change CPL.

2D til 3D for Part Modeler: Dette sikrer at eldre 2D tegningsinformasjon kan bli brukt i Edgecam Workflow uten behov for total re-modellering. 2D tegning kan nå konverteres automatisk til en 3D- modell raskt og nøyaktig ved enkelt å velge geometri i det rette snitt.  
 
Adveon integrasjon: Edgecam 2014 R2 vil være den første CAD/CAM plattform som integrerer Sandviks Adveon verktøy-bibliotek. Adveon er et enkelt verktøy-bibliotek som administrerer verktøy fra alle leverandører som støtter ISO 13399. Adveon garanterer nøyaktig geometrisk informasjon. Ingeniørens innspill er redusert, brukerne kan raskt bygge verktøy databaser, og de har tilgang til 3D-modeller for nøyaktig simulering og visualisering.
 
Mazak Tool Data Import: Et grensesnitt laster DAD fil fra Mazatrol-styringen og lagrer all verktøy informasjon fra maskinen direkte til Edgecam Toolstore. Dette sikrer at verktøyeutvalget i Edgecam reflekterer de verktøyene som er tilgjengelige på den spesifikke maskinen. Sikrer at bare verktøy på maskinen kan velges, reduserer nedetid for verktøyoppsett på maskinene.
 

Jobbrapporter på bærbare enheter: Se jobb rapporter på vanlige bærbare enheter via nettlesere. Rapporter kan søkes i, vises og skrives ut hvor som helst , når som helst.

Siste versjon av Edgecam, demonstrerer til fulle verdien av service og supportavtalene. 
Edgecam 2014 R2 kan lastes ned i nær fremtid.
 

For å se videopresentasjon av nyhetene i Edgecam 2014 R2, se vår videovegg

 

 

Forrige  |  Neste