EDGECAM ConsultancyEDGECAM ConsultancyEDGECAM ConsultancyEDGECAM Consultancy

EDGECAM Opplæring

Jærtek er forpliktet til å gi best mulig støtte til våre kunder. Det er vårt mål å maksimere din Edgecam-investering, ved å være best på support og konsulentbistand. Dine forespørsler om støtte skal effektueres effektivt og korrekt, og vi vil hele tiden forbedre vårt servicetilbud

Invester i dine produkter, dine ansatte og din bedrifts fremtid

Jærtek har et omfattende kurstilbud designet for å støtte og tilføre verdi til hver og en av våre kunder. 
Vi arrangerer brukermøter fortrinnsvis en gang i året. Fokus er på Edgecam, og brukerne kan gi innspill til ønsker i utviklingen av Edgecam. Etterhvert ser vi at våre brukeres ønsker speiles i utviklingen av Edgecam.  
 

Våre kurslokaler er oppsatt med topp utstyr, og er spesialdesignet for å gi et pedagogisk læringsmiljø, og alle kursdeltakerne får kursbevis. Alle brukere kan selv logge seg inn på "min side" og se alle kurs de har deltatt på, samt skrive ut kursbevis ved behov. 

Jærtek anbefaler kurs på Jærtek fordi:

  • Opplæringen kan gjennomføres uten forstyrrelser fra kolleger.
  • Vi har et fagmiljø med kursdeltakere fra andre bedrifter.
  • Jærtek har pedagogisk tilrettelagte fasiliteter.
  • Det gjør godt å skifte miljø av og til.

 

Spesialtilpassning og prosjekter

En unik og uvurderlig nytte for Edgecam-kunder er våre muligheter til å spesialtilpasse Edgecam-installasjonen til spesifikke behov i din bedrift. Det gir muligheter som kan heve konkurransekraften, effektivisere produktiviteten, og akselererer avkastningen på investeringen. Jærtek CAM kan utvikle skreddersydde løsninger og tilpassede programmeringstjenester som er enkle å bruke, og som er tilpasset dine spesifikke behov.
 
 
For mer informasjon om opplæring og påmelding til kurs gå til  Jærtek Opplæringsportal