Edgecam Workflow Essential

Prøv en fullskala CAM-programvare helt gratis uten forpliktelser!

Hva du kan bruke lisensen til:

Edgecam lisensen håndterer opptil 2-akse dreiing og 21/2-akse fresing. Alle vanlige CAD-formater er støttet. 

Hvordan komme i gang?

Det hjelper ingenting med gode verktøy, hvis de ikke blir brukt. Vi inkluderer derfor både nødvendig opplæring og en måned support. En dag opplæring, selvfølgelig uten kostnad for din bedrift, er et krav før du kan motta lisens.

Opplærings innhold:
En dags grunnkurs, der vi går igjennom alle grunnleggende funksjonaliteter. Brukeren vil etter dette være i stand til å kunne programmere selvstendig i Edgecam.

Brukerstøtte:
En måned fri brukerstøtte. Står du fast, hjelper vi deg videre. 

 

Hva skjer videre?

Etter å ha brukt Edgecam ut 2014, kan du tegne serivceavtale med Jærtek og spare hele programvare-kostnaden. Det betyr at du ved å tegne, og betale for service/support avtale med Jærtek får programvaren oppgradert til kommersiell lisens. Utvider du maskinparken og får mer avanserte behov, ja da betaler vi innbyttepris for den programvaren du har, og som du aldri har betalt for.

For å benytte deg av denne kampanjen, fyller du ut dine kontaktdetaljer under og du vil motta mail med instruksjoner for nedlasting av Edgecam. Lisensinformasjon vil du motta i egen mail.

Hva mer må til?

Du vil trenge en postprosessor til hver maskin som du ønsker å programmere og simulere fra Edgecam. Postprosessoren sørger for at kodene som skal styre maskinen(e) stemmer med de krav som er satt av styringen på maskinen(e). Edgecam inneholder et eget verktøy som gjør det enkelt å lage sine egne postprosessorer, og vi leverer med et "knippe" maler som kan brukes som gode utgangspunkt.

Vil du komme raskt i gang med å lage program som går direkte i styringen uten editeringer? Spør oss, og vi gir fast pris for nødvendig tilpasning av postprosessor(er).

 

Har du egentlig råd til å la være?

 


Kontaktdetaljer
spinner