Hvorfor er Edgecam det beste CAM-valget

Velg en leverandør som kan tilby teknologi som er laget for nå og videre inn i fremtiden

Edgecam har de siste år gjennomgått en massiv oppgradering. Hele programvaren har blitt fornyet, og det ser vi virkelig resultatet av. Ved valg av Edgecam, kan du føle deg trygg på at du får et CAM-system for fremtiden.

 

Velg teknologi som gir deg raskeste vei fra CAD til NC-program

Med et helt nytt programmeringsgrensesnitt, kalt "Workflow", og med nye programmeringsmetoder som kan automatisk analysere og legge på verktøybaner på CAD-modellen, samt programmering direkte på 3D-modellen, skulle det være muligheter for ethvert behov.

 

Velg en teknologi som gir de aller beste verktøybanene 

Edgecam Waveform maskinering har etter noen års bruk fått rykte på seg til å kunne tilby det aller beste og de mest effektive verktøybanene på markedet. Våre kunder melder tilbake besparelser på rundt 300 prosent, og denne teknologien finnes til både fresing og dreiing.

 

Velg en teknologi som er assosiativ fra CAD til NC-program

Edgecam kontrollerer CAD-filer for nye revisjoner og trekker ut all tilgjengelig informasjon fra CAD-filen automatisk. Denne informasjonen opprettholdes gjennom hele prosessen, noe som i praksis gjør verktøybaner assosiative med CAD modellen.

 

Velg en teknologi som viser deg hva du vil få og forhindrer kollisjoner

Simuleringsmulighetene i Edgecam er i særklasse og sammen med postprosessorer, med alle maskinelementer oppsatt, blir resultatet i NC-kode, det du ser i simulatoren.

 

 

Velg din leverandør med omhu!

Det finnes et virvar av forskjellige cam-verktøy på markedet. Investering i cam kan bety alt fra «wast of money» til utrolige innsparinger. Vi som bruker, supporterer og leverer Edgecam, er så trygge på hva vi står for som leverandør, at vi når som helst stiller opp i konkurranse. Er aktuelle konkurrenter villige til å stille opp i samme lokale, gitt de samme utfordringene. Da kan du reelt vurdere både prosessen fra 3D modell til ferdig testet NC-program, og ikke minst tidsbruk  holdt opp mot resultat.

 

Her kan du se en videopresentasjon som viser våre påstander: