Edgecam Brukermøte 2015 - Informasjon

Vi gjennomfører Edgecam Brukermøte 2015 fra 14.-16. april.

Denne gangen har vi tenkt litt utradisjonelt og brukermøtet blir med cruise – fasiliteter. Fjordline har to nye store komfortable fartøy som trafikkerer Bergen – Stavanger - Hirtshals – Langesund – Hirtshals – Stavanger - Bergen.
Det vil være mulighet for ombordstigning i Bergen og Stavanger. Kvelden den 14. april er fri til å kunne nyte skipets mange fasiliteter. Vi overnatter i utvendig enkellugar. 
 
 

Avreisedato: 14. april  
Avgang fra Bergen:  13:30 (Fjord Lines terminal ligger ved Hurtigruteterminalen i Nøstegaten)
Avgang fra Stavanger: 20:00 (Fjord Lines terminal Risavika Havn - 6,5 km fra Stavanger Lufthavn Sola)

Innsjekking senest en time før avgang, og innsjekk stenger 20 minutter før avgang. Om morgenen onsdag den 15., starter vi i anvist konferanserom med fullspekket Edgecam-program hele dagen. Her vil alt av nyheter blir presentert. 
Denne morgenen har båten ankommet Hirtshals kl 08:00, og går videre til Langesund med retur til Hirtshals kl 19:00 om kvelden den 15. Hele dagen disponerer vi et utmerket konferanserom med alle nødvendige fasiliteter. Alle har internett-tilgang fra kl 00:00 den 15 og til kl 24:00 samme dag.
Kvelden den 15. står igjen til fri disposisjon. 

Ankomstdato: 16. april  
Ankomst til Stavanger: 06:30  
Ankomst til Bergen: 12:30  
Vi ankommer Stavanger tidlig om morgenen og frokost serveres fra kl 05:30. Da går alle som ønsker å reise hjem via Sola om bord i en buss sammen med de som eventuelt vil melde seg på og delta på et oppdateringskurs i Edgecam hos Jærtek.
Bussen går først til Stavanger lufthavn Sola, deretter til Bryne. Edgecam har så mange og omfattende nyheter i den kommende 2015 R2-versjonen, at vi anbefaler alle å delta på oppdateringskurs.
Skulle noen da ønske å følge båten videre og gå i land i Bergen, så er også det fullt mulig og inkludert.
På ettermiddagen går det ordinær flybuss (Jaerlines) i rute fra Bryne til Sola.
 
 
 
Prisen for dette møtet blir kr 4 490,- alt inkludert som vist nedenfor.
Oppdateringskurs faktureres med kr 700,- pr. deltaker. Det er ikke åpent for påmelding kun til oppdateringskurset. Ved stor påmelding til kurset tar vi forbehold om at de som melder på sent må medbringe egen bærbar PC (først til mølla prinsippet).
 
Busstransport fra båten til Sola eller Bryne, er inkludert.
 
 
Prisen inkluderer:
Overfart Bergen/Stavanger – Hirtshals - Langesundtur/retur i spesifisert lugar
2 x Frokostbuffé
2 x all inklusive middagsbuffet, inkluderer øl, vin og min.vann.
1 x lunsj (den 15. april)
1 døgn internett per bruker
1 dag – Konferanserom/grupperom - 15.04.15
             Kaffe/te hele dagen og frukt pause
1 Internettilgang i konferanserommet 
 
 
Dette kan bli en utmerket ramme rundt et viktig brukermøte. Interessen har vært så stor at vi nå har åpnet for bindende påmelding. Det betyr at Jærtek betaler et depositum, til Fjordline, som garantist for et antall billetter slik vi forventer påmelding. Bindende påmelding må være registrert hos Jærtek innen torsdag den 12. mars. Den 13. mars må Jærtek betale for hele turen til Fjordline. Vi fakturerer derfor brukermøtet den 13. mars, og gir ikke refusjon ved avbestilling etter 12.mars.
 

 

 


Kontaktinformasjon
spinnerDersom du melder forfall innen 35 dager før avgang faktureres 10% av beløpet.
Dersom du melder forfall etter 12. mars faktureres hele beløpet. Gjelder beløpet kr 4 490,-.